понедельник, 9 июля 2012 г.

Ділимося досвідом


Районний практикум-тренінг бібліотечних працівників
25 червня на базі бібліотеки-філії с. Порошково пройшов районний практикум-тренінг «Навігація в Інтернеті: шляхи професійного вдосконалення».
Працівники Порошківської бібліотеки Ігнатьо О.М. та Стегура Л.В. радо зустріли своїх колег і підготували для них літературно-музичну композицію «Інтернет в бібліотеці».
Голова села Касинець Ю. Ю. з гордістю розповідав про бібліотеку, бібліотекарів, які за допомогою проекту «Бібліоміст» виграли для села комп'ютери з підключенням до мережі Інтернет для безкоштовного користування.
Розпочала роботу практикуму директор бібліотеки Герцег Л.М. з інформацією: «Інформатизація бібліотек системи та стан обслуговування користувачів через Інтернет-центри».
Консультації проводили:
Магада В.О. ( зав. Інтернет-центром ЦРБ) «Інтернет і сільська бібліотека»;
Дюрендак І.І. (системний адміністратор Інтернет-центру) «Пошукові системи в Інтернеті, їх можливості та правильне використання»;
Ткаченко А.Б.(бібліотекар І-ої категорії ЦРБ) «Що таке скайп і як ним користуватися».
Завідувачі бібліотеками, які працюють по програмі «Бібліоміст» провели презентації своїх блогів.
Також в роботі тренінгу взяли участь працівники Порошківського будинку культури, викладачі Порошківської музичної школи та вчителі Порошківської ЗОШ І-ІІІ ст., зокрема учитель історії І.І. Готра, постійний користувач бібліотеки теж презентував свій блог, який створив  за допомогою комп’ютерів та Інтернету в бібліотеці.
В кінці тренінгу було проведено конкурс на швидкість пошуку інформації в мережі Інтернет.












Комментариев нет:

Отправить комментарий