четверг, 12 ноября 2015 г.

12 листопада в бібліотеці було проведено екскурсію "Подорож в місто книг" для учнів 3 класу (вчитель Євчинець О. М.) та 4 класу (вчитель Мага Т. Ю.).

            Книга - це один з головних засобів навчання, розвитку .Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.
 Побувавши на екскурсії в бібліотеці, учні розширили уявлення про бібліотеку, із задоволенням прогулялися "вулицями Книжкового міста", закріпили правила користування бібліотекою та книгою. Цікавим доповненням екскурсії став конкурс "Впізнай казку". Діти активно відповідали на кожне питання, і отримали за правильні відповіді "вітамінки читання". Вчителі Євчинець О. М. та Мага Т. Ю. добре підготували дітей, які в свою чергу розповідали все, що вони знають про бібліотеку, книгу та бібліотекаря.
            Діти мали змогу записатися до бібліотеки та взяти книжки додому. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.
Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів та їхніх батьків, вчителів до нашої бібліотеки, де кожен знаходить для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з вами! Ласкаво просимо!











Комментариев нет:

Отправить комментарий