среда, 23 марта 2016 г.

В рамках тижня дитячого читання 21 березня було проведено екскурсію по бібліотеці "Бібліотека - книжчин дім".


 Читати систематично й осмисленно дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати учнів школи до читання книжок, популяризує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей.  Саме з цією метою наша бібліотека організувала  пізнавально-оглядову екскурсію "Бібліотека - книжчин дім". Учнів першого класу привела вчителька - Стегура Марія Дмитрівна.
   В  приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі  які завжди раді своїм маленьким відвідувачам. 
  Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча літературно-поетична гра "У Марійки Підгірянки мов із золота співанки" (до 135-річчя М. Підгірянки) та бліц-турнір «Все про бібліотеку та книгу».
  Не менш цікавим було знайомство дітей з комп’ютером  та вільним доступом до мережі Інтернет, де вони ознайомилися із правилами користування, а також мали змогу відвідати ряд рекомендаційних сайтів під назвою «Канікули з мишкою».
  Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти,які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.











Комментариев нет:

Отправить комментарий