пятница, 22 июля 2016 г.

14 липня проведено тренінг-клас для бібліотечних працівників Перечинського району на тему «Використання соціальних мереж та веб-сайту для реклами послуг бібліотеки»

. Користувачі бібліотеки-філії с. Порошково привітали учасників заходу цікавою літературно-музичною композицією,Про соціальні мережі як засіб реклами бібліотечної діяльності розповіла провідний методист ЦБС Марія Кость. Консультацію «Сучасні інструменти бібліотечної реклами і маркетингу» провела завідувачка інтернет-центром ЦРБ Власта Магада.






Присутні переглянули презентацію бібліотеки.
На зустріч з бібліотечними працівниками прийшов журналіст, письменник Олександр Гаврош, який презентував свою нову книгу «Таємниця Ерделі». Це третя книга в його авторській серії “Post scriptum” (після подібних видань про О.Духновича і І. Фірцака), вона містить п’ять авторських матеріалів, ряд текстів самого художника, статтю мистецтвознавця Г.Островського. Письменник подарував свою книгу сільській бібліотеці. Олександр Гаврош вважає себе наполовину корінним жителем села Порошково, адже його коріння походить з цього села.Він постійний користувач бібліотеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий