среда, 13 марта 2019 г.


20 лютого в бібліотеці відбулося вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за Україну. Їм, мужнім, незламним українцям та їхнім побратимам, чиї душі на небесах, був присвячений історичний екскурс"Герої не вмирають".
Бібліотекар,розповіла про те, що минає ось уже п'ята річниця від тих трагічних подій на Майдані, коли відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують синів і дочок, діти – батьків. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Дуже уважно, із сумом і болем присутні подивилися відеоролик «Пам’яті Небесної Сотні». «Ось вони перед нами, Герої Небесної Сотні. Вони згасли, як зорі, але житимуть в нашій пам’яті вічно»
Захід пройшов в атмосфері патріотизму та болю за тими, хто не вагаючись, ціною власного життя заплатив за право жити у вільній, демократичній, правовій державі. Почуте і побачене під час зустрічі-вшанування викликало щирі почуття в учасників. Захід завершився хвилиною мовчання та запаленням свічки пам’яті.

Комментариев нет:

Отправить комментарий